Daar heb je ze hoor, je nieuwe stappertjes waar je al naar uitkeek. Het aanschaffen van nieuwe schoenen is al top, maar ze voor de eerste keer dragen is natuurlijk het leukst. Na zo lang ongeduldig geweest te zijn, ze gelijk ingespoten te hebben voor de bescherming is het dan ook tijd om ze te mogen dragen. Maar je vergat al snel waarom nieuwe schoenen niet altijd hetzelfde pretje zijn… Blaren. Je mag het hele proces om je schoenen weer in te lopen gaan herhalen en dat is niet altijd even leuk. Met de ene schoen zijn blaren erger dan de ander, maar leuk is het nooit. Some moeten we nou eenmaal even pijn lijden om mooi te zijn. Toch hebben we een aantal tips om dit proces iets sneller te laten gaan of het je iets makkelijker te maken.

Research

Het kopen van nieuwe schoenen is meestal niet iets wat je spontaan doet. Kan natuurlijk wel, maar vaak doe je research en vergelijk je modellen met elkaar zodat je de leukste uiteindelijk aanschaft. Tijdens dit research kan je natuurlijk al even online recensies lezen van andere klanten die jouw potentiele schoenen hebben aangeschaft. Scroll even door de beoordelingen van de schoenen die op jouw wish list staan en zoek naar klachten. Het klinkt heel negatief, maar als je van tevoren al ziet dat meerdere mensen last hebben van blaren kan je van tevoren bij jezelf nagaan of je dat de moeite waard vindt.

Dit deel van onderzoek doen hoort bij online shoppen. Schoenen aanschaffen via het internet is nooit een aanrader. Het is goed om je schoen vast te kunnen houden en te kunnen passen voordat je ze koopt. Elk merk heeft een eigen pasvorm. Ook kan internet je vaak voor de gek houden met hoe iets eruitziet.

Materiaal

Elk materiaal staat bekend om zijn eigen specialiteiten. Daarbij is het per materiaal ook weer verschillend of het gevoelig is voor blaren ja of nee. Zacht leer loop je over het algemeen gewoon sneller uit dan hard leer.  Als je al van jezelf weet dat je er gevoelig voor bent, ontkom je er toch niet aan om soms met een minder comfortabele schoen thuis te komen. Maar geen zorgen: na een aantal open wonden en moeilijk lopen past je voet op een gegeven moment zich aan.

Adidas sneakers heren

Het assortiment van Adidas sneakers heren is erg breed. Daarbij staat Adidas ook bekend om modern en vooral hun comfort. Dit zie je bijvoorbeeld ook weer vaak terugkomen bij hun recencies.