Een aantal jaren geleden keek ik met veel plezier naar het programma ‘Project Catwalk’. In dit programma streden aankomende ontwerpers met elkaar om een plek bij een modeshow waarvoor ze dan mochten ontwerpen. Ik houd van dat soort real life programma’s waarin gewone mensen hun droom waar proberen te maken. Het was door dit programma dat ik ontwerper Michael Kors leerde kennen. Ik ben namelijk niet zo thuis in de mode dus ik had nooit eerder van hem gehoord. Dat Michael Kors een toonaangevende ontwerper is, bleek uit het feit dat de ontwerpers er vooral op uit waren hem te plezieren. Terwijl er meestal nog twee of drie anderen in de jury zaten. Dus wat Michael Kors te bieden heeft moet dan wel goed zijn. En zo kwam ik terecht bij de Michael Kors tas.

Michael Kors tas: een waardevolle investering

Tja, ik moet wel eerlijk bekennen, ik ben maar een gewone Nederlandse vrouw. Ik kan niet zomaar een bak geld neertellen om een Michael Kors tas te kopen. Want eerlijk is eerlijk, ze kosten best veel geld. Toch heb ik het er maar een keer op gewaagd want met zo’n tas heb je echt wel wat in huis. De tassen zijn uniek en zijn echt gemaakt voor gebruik in het dagelijks leven. Dat is wel zo handig want omdat ik zo’n gewone Nederlandse vrouw ben, sleep ik van alles mee. Net als iedere vrouw. Ik vind het draagcomfort ook erg belangrijk en dat bieden deze tassen zeker. En ze zijn gewoon super leuk om te zien. Elk jaar weer levert het team achter de Michael Kors tas nieuwe ontwerpen met leuke kleurstellingen af. Ik houd ervan. En omdat de tassen van hoge kwaliteit zijn, gaan ze heel lang mee. Dat is maar goed ook want elk jaar zo’n tas kopen wordt wat te gortig voor mij.

De Amerikaanse droom

Ik vind het wel leuk de mensen achter succes te kennen en Michael Kors is daar een voorbeeld van. Die man heeft het gemaakt. Ik denk wel dat hij daarvoor hard heeft moeten werken. De concurrentie is groot. En als je dan toch weet op te vallen, gewoon omdat je kwaliteit levert, dan is dat wel bijzonder. O ja, Michael Kors weet ook zijn producten heel goed in de markt te zetten. Dat helpt ook wel mee. Vandaar ook dat veel mensen nu zijn naam kennen en iets van hem willen hebben. Net als ik dus. En ik ben best trots op mijn leuke tas. Die gaat overal mee naartoe. Heb jij er al één?