Als ik aan schoenen denk dan denk ik vaak aan films of series waarin vrouwen helemaal losgaan met het kopen van schoenen. Hoofdrolspeelsters die tientallen schoenen in hun bezit hebben of gek worden als ze een schoenenwinkel binnenstappen. Schoenen doen iets met vrouwen, dat is wel duidelijk. Toch weet ik inmiddels ook dat veel vrouwen niet zomaar op de bolle fooi schoenen kopen. Al zijn ze er nog zo gek van. Die schoenen moeten wel goed zijn. Ook de designers moeten een passie uitstralen voor dit kledingstuk. Die passie is duidelijk te zien bij Via Vai, een Nederlands merk dat duidelijk uitstraalt dat ze van schoenen houden.

Via Vai: met liefde gemaakt

Een succesvol schoenenontwerper wordt je natuurlijk niet zomaar. Bovendien is de concurrentie moordend. Ga maar eens na hoeveel schoenenmerken je zelf kent. Maar Via Vai is toch een beetje anders, toch een beetje specialer. Het is een Nederlands merk met en Italiaans tintje. Dat komt omdat oprichter Ruud Pessers altijd een grote voorliefde heeft gehad voor Italië. En voor Italiaanse designs. Hij heeft een aantal jaren in het land gewoond en werkte daar voor een schoenenmerk. Zo leer je de kneepjes van het vak. Hij deed steeds meer kennis en expertise op en uiteindelijk besloot hij in 1992 zijn eigen label op te richten. Via Vai. Eerst werkte hij gewoon vanuit huis, maar al snel was dat niet meer mogelijk. Het bedrijf groeide snel. Inmiddels werken zo’n 20 mensen voor het merk en is Via Vai in meerdere ons omringende landen te krijgen. Met maar liefst 600 verkooppunten is het niet zo moeilijk een Via Vai schoen te bemachtigen.

Heerlijk aan je voeten

Via Vai staat bekend om zijn goede pasvorm. De schoenen worden met zorg gemaakt van de mooiste en beste materialen. De schoenen hebben natuurlijke kleuren en een trendy uitstraling. Bovendien heb je een zeer ruime keuze uit laarzen, runners, pumps, booties, sandalen en sneakers of welke andere schoen je als vrouw maar nodig kan hebben. Inmiddels kun je met Via Vai wel een hele kast vullen voor eigen gebruik op elk moment en voor elke gelegenheid. Via vai deelt de passie voor schoenen met jou. Het is heerlijk om te snuffelen tussen alle schoenen die ze hebben en iets passends uit te zoeken. Zoals je zelf ook wel weet heb je weer even een gelukmomentje als je met de juiste schoenen thuiskomt. Want ook jij hebt een passie voor schoenen en je wilt alleen het beste.